Experts in High Tech Product Development

Consumenten

Product Ontwerp:

Als produktbedenkers / ontwerpers van consumenten electronica denken wij graag mee over de functionaliteit maar ook over haalbaarheid, produceerbaarheid, testbaarheid, schaalbaarheid van productie en het ecosysteem van uw product.

 

Door de aanwezigheid van een Industrieel / mechanisch ontwerper binnen DerlageDesign kunnen we ook "look en feel" en user experience combineren met technisch ontwerp, waardoor we uw Time to Market aanzienlijk kunnen verkorten.

 

Full Product Development:

Heeft u een idee maar geen eigen ontwikkel en/of productie mogelijkheden, leg het ons voor en wij kunnen voor u een geschat tijdspad en kosten berekenen.

 

Concept en Innovatieteam:

Consumentenproducten lenen zich bij uitstek voor ons Concept en Innovatieteam:

 

 

 

 

AECOM Talk through Ear System

DAD Loewe-B&O 5.1 Audio Switch

Voor AVCI ontwikkelden en leveren wij sinds enkele jaren meerdere types 5.1 Surround Sound - Smart Audio Switches voor het automatisch combineren en schakelen van nieuwe B&O en Loewe TV's met digitale radio ontvangers en de klassieke B&O audio centres samen met de bestaande klassieke B&O en Loewe speakers. Kenmerken zijn smart audio detectie en soft audio switching.

Voor Aecom / Sonomax heeft Robert Derlage als Interim C.T.O. o.a. geholpen om de SEC-II luidspreker-microfoon voor portofoons, productie -en introductierijp te maken, inclusief het zoeken van passende leveranciers met schaalbaarheid tot 20.000 stuks per maand.

 

(*) De Sec-II is een robuust uitgevoerde spreek,-luisterset voor portofoons; een professionele Talk-Through-the-Ear (TTE = oor microfoon) oplossing, welke in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Door toepassing van deze portofoon headset is de gebruiker in staat om zelfs in de meest luidruchtige industriële omgevingen via de portofoon een goed verstaanbaar gesprek te voeren.

© Copyright 2016 DerlageDesign. All Rights Reserved.