Experts in High Tech Product Development

Welkom bij DerlageDesign

DerlageDesign

is een Innovatief en Creatief Design House gespecialiseerd in klantspecifieke Electronische Product Ontwikkeling van hoge kwaliteit.

 

Wij bieden mogelijkheid tot ruime ondersteuning van uw bedrijf in alle facetten van de Product Life Cycle: van concept tot en met certificering en productie. Werkzaam- heden kunnen zowel on-site als in ons goed geoutilleerd lab plaatsvinden.

 

Management en Consultancy

DerlageDesign kan uw bedrijf ondersteunen d.m.v. R&D en Projectmanagement en u voorzien van deskundig advies.

 

Industrieel Design

Derlage Design werkt nauw samen met een industrieel ontwerper met ruime ervaring in fijnmechanica en mechatronica. Hierdoor zijn wij in staat om een volledig ontwikkeltraject te bieden.

 

NIEUW!!! : Het Concept en Innovatie Team

Het Concept en Innovatie Team is een multi-disciplinair team waarin wij nieuwe concepten en producten voor u kunnen ontwikkelen.

Wij doen meer dan design

 

wij denken mee!

 

Heeft u een idee voor een nieuw product? Bel of mail ons!

Expertises

Electronica Ontwikkeling

 

Van High-End to Low-End, Analoog of Digitaal en Mixed Signal, van Prototype tot Productiemodel wij maken het. Prototypes kunnen volledig intern geassembleerd worden (o.a. Reflow Oven aanwezig) en getest worden in ons eigen goed geoutilleerd ontwikkellab.

 

 

Management & Consultancy

 

Onder andere ervaring in: het opzeten en leiden van ontwikkel-teams, projectmanagement van multi-discplinaire projecten incl. externe leveranciers, Product Development Cycles en EMC Consultancy en problem solving.

 

 

Industrieel Productontwerp

 

Bij ons kunt u ook terecht voor Conceptontwerp en Visualisaties, User Experience Design, Product Design en (fijn mechanisch / mechatronische) Engineering.

 

Daarnaast beschikken wij over een 3D printer zodat snel een tastbaar design kan worden geproduceerd alsmede voor prototypes.

 

 

Vragen staat vrij, wij staan u graag te woord.

Product Ontwikkeling

 

Wij denken met u mee over functionalitieit, technologie-keuzes, roadmapping , productieproces, specificaties, zijn in vele markten thuis en gespecialiseerd in Technology Transfer.

 

 

CONTACT US

DerlageDesign

Loethoelilaan 54

1187VE Amstelveen,

Skype: RWN.Derlage

Tel: +31 (0)20-8223299

Mob: +31(0)6-16656995

FOLLOW US

DerlageDesign

PROFILE

DerlageDesign is een innovatief ingenieursbureau met jaren ervaring in de High-Tech ontwikkeling.

© Copyright 2016 DerlageDesign. All Rights Reserved.